BURGER QUEEN EMMEN

BURGER QUEEN EMMEN Lekker eten, goede prijs!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 431 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger Queen Emmen. Meer weten? Ontdek meer

25 jun 2022 om 18:34 Het etennwas weer super lekker en altijd op tijd en ook vriendelijke bezorgerster hadden wij .bestelen niet vaak maar als we bestelen is het altijd bij jullie
23 jun 2022 om 20:18 Lekker gegeten, daar was niks mis mee. Enkel zat de bestelde oorlog saus groot (wel 2,20 voor betaald) die ik besteld had er niet bij, tegenvaller.
23 jun 2022 om 0:39 Voedsel vergiftiging opgelopen van die graf tyfus. Fijne avond zo gehad door die rotzooi.
21 jun 2022 om 15:55 Was erg lekker goed op temperatuur Wij vond het goed
18 jun 2022 om 19:40 Weer heerlijk gegeten en alles was lekker warm! Ga zo door
13 jun 2022 om 19:21 Zoals altijd Super Vriendelijk en het eten ook zoals altijd Super Lekker en goed heet
11 jun 2022 om 20:06 Bezorgtijd was 50 minuten het was er ruim binnen bezorgt. Eten maar 4 sterren als je de optie opmerkingen toevoegt dan moet die ook gelezen worden. Ik had de burger zonder ui en champions besteld maar kreeg met... opmerking stond wel op de bon.
4 jun 2022 om 16:19 Bij mijn Grote patat oorlog met ui was de vergelijking van de saté saus en de mayonaise niet in verhouding want ik had meer mayonaise dan saté saus. En deze keer was het eten veels te vet
28 mei 2022 om 13:02 De schnitzels waren wel lekker maar omdat ik een kunst gebit heb was die van mij iets te taai
26 mei 2022 om 17:14 2 kapsalon met patat één kapsalon met krulfriet. Er zat geen sla bij, wat echt hoort bij kapsalon. Er was maar een heel dun laagje shoarma en kaas. De krulfriet was apart daarnaast een bakje met echt een heel klein beetje shoarma en kaas..ook geen sl
23 mei 2022 om 19:36 Ze zouden het eten om half 6 afleveringen, maar waren een half uur te laat
21 mei 2022 om 0:09 Geweldig eten zoals we hier gewend zijn! De patat burgerqueen is een absolute aanrader.